Jdi na obsah Jdi na menu
 


Hasičský bál - 19.2.2011

9. 3. 2011


 

Hasičský bál v Žopech

 

Hasičská veselice má v Žopech své stálé příznivce, hudební produkci v podání pana Cholasty, i tradiční dobroty. Letos tomu nebylo jinak. Sál staré školy se začal v sobotu 19. 2. návštěvníky bálu plnit ještě před dvacátou hodinou, ve kterou byl oficiálně zahájen. Dámy ve společenských šatech, pánové v oblecích, jak se sluší a patří. Dobrá nálada, jídlo, pití a bohatá tombola.

Losování tomboly mělo dvě části : „ Losovat skoro stovku cen najednou, by bylo vyčerpávající pro všechny, dáme to nadvakrát „ , rozhodl starosta dobrovolných hasičů v Žopech, pan Jaroslav Vašut.

 Lístky do tomboly byly prodány v pár okamžicích všechny, zvýšit šanci na svou výhru si chtěl každý. A nebyl snad pár, který by něco nevyhrál. Jeden si odnášel balík otopového dříví , druhý domácí medovník. Byli i tací, kteří si na přepravu velkého množství cen nachystali kolečko J

 
Krásné na celé akci je, že část výtěžku  tomboly hasiči věnují klientům chráněného bydlení Naděje o.s. ve Zlíně.. Finanční dar bude použit na nákup sportovního vybavení pro tělesně a mentálně postižené sportovce.

Dovolte mi prostřednictvím těchto řádků poděkovat desítkám firem a jednotlivcům, kteří poskytli  hasičům dar do tomboly, i návštěvníků bálu, za jejich účast a příjemnou atmosféru, kterou na bálu společně s pořadateli vytvořili..

A za rok ? Na viděnou s vámi všemi.

 

Napsala : Zuzana Šlúchová, členka SDH Žopy

 

dsc02425.jpg

 

 

dsc02438.jpg