Jdi na obsah Jdi na menu
 


Podmínky průjezdu Dobrotice-Žopy-platné od 17.10.

12. 10. 2012

 

Vážení,

vlivem uzavření hlavního tahu silnice Holešov - Dobrotice, vznikla neúnosná situace na neúčelové komunikaci Dobrotice - Žopy v množství průjezdu motorových vozidel a tím k ničení soukromého majetku vozidly, která mají jasně stanovenou objízdnou trasu. Protože tato komunikace se nachází v prostoru zemědělského podniku a prochází souromými pozemky, bude od 17.10.2012 na této komunikaci omezen provoz závorami. Těmito závorami bude možno projet pouze s platnou čipovou kartou, nebo po zaplacení nájemného  v místě závor ve výši 20,- Kč. Bližší podmínky průjezdu jsou uvedeny v příloze.

Tímto omezením dojde ke snížení provozu, který neúměrně narušuje chod firem sídlících v tomto areálu a dále ke zvýšení bezpečnosti majitelů pozemků a přilehlých budov, jakož i pracovníků a zvířat pohybujících se na vlastních pozemcích!

 - Podmínky pro poskytnutí čipové karty Jankovice 

 - Podmínky průjezdu soukromým pozemkem pro firmy a organizace


(dokumenty ve formatu PDF, program pro prohlížení PDF ke stažení zde: Adobe Reader)

 

S pozdravem

 

Libor Doležel  

mob: 603 87 05 31

Farma Jali s.r.o.

Dobrotice 150, 769 01 Holešov

 

 

 

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

brod , průjezd

(Mirek, 24. 10. 2012 17:26)

souhlasím s připomínkou o zatarašení brodu
to tady nemáme žádné zástupce , kteří by to vyřešily a proč občané Dobrotic mají čip zdarma a Žopy mají platit když je tato cesta rovnocenná mezi obcemi,
a místo závor nejde osadit značku ZÁKAZ VJEZDU mimo Dobrotice,Žopy ,Jankovice s kontrolou mětské policie

průjezd Dobrotice-Žopy

(Josef, 22. 10. 2012 12:09)

Chtěl bych jenom poznámku :jak múže soukromá osoba , která koupila tuto cestu od města a město ji opravilo cca před 3 měsíci dnes žádat od občanů platbu za průjezd a navíc na cestě je věcné břemeno na chůzi a jízdu, není to celé v rozporu s dobrými mravy a nebo je to špatná práce naších zástupců ? tato cesta byla trvale spojnice mezi Dobroticemi a Žopy

Re: průjezd Dobrotice-Žopy

(Jarda, 23. 10. 2012 19:39)

Když tato cesta byla trvalou spojnicí mezi Dobroticemi a Žopy, tak jak je možné, že v obci Žopy někdo jen tak znemožnil průjezd přes brod tím, že tam položil betonový pražec a kameny? A to asi udělal někdo, kdo není majitelem pozemku kde se tento brod nachází. Tak proč tu kážete o dobrých mravech?

kontrola MP

(Martin, 15. 10. 2012 18:51)

Tou kamerou bych si nebyl tak jistý a také bych se bál napsat, že soukromý pozemek bude nepravidelně hlídat městská policie, která tuto činnost nemá v kompetenci. A daňový doklad se vydává ze zákona povinně při každé platbě a ne na vyžádání! Jste přece poctivý podnikatel, ne?