Jdi na obsah Jdi na menu
 


HC ŽOPY -vítěz v KAMHL sezony 2015/16

4. 4. 2016

 

Hokejový klub HC Žopy již několikátou sezonu patří mezi nejlepší týmy v KAMHL (Kroměřížská amatérská hokejová liga).

Poslední ročník 2015/16 se ze 14 týmů opět  probojoval do play-off a následně až do finále,které sehrál s týmem Kačeři Tlumačov v sobotu 12.března 2016.

 

Průběh finále stručně shrnul vedoucí  týmu Petr Mičola:  

„Šli jsme do zápasu s taktikou nenechat soupeři žádný prostor, hrát zodpovědně z obrany. Zápas byl vyrovnaný do stavu 2:1 pro nás, poté měl soupeř přesilovku 5 na 3, kterou nevyužil a my pak odskočili na rozhodující náskok 5:1.  Následně jsme Kačerům nedovolili téměř nic a jen kontrolovali hru .

Konečný výsledek utkání byl 6:2.

Hlavní silou našeho týmu byl brankář Patrik Kotas, výborná obrana a dobře namixovaná sestava (jak veteráni tak mladí dravci).

 Na finále jsme jeli autobusem ze Žop společně s fanoušky, kteří nám vytvořili opravdu výbornou atmosféru a tímto jim patří poděkování.

Triumf ze získání poháru jsme náležitě oslavili v místní hospůdce, pro malou vesničku jako jsou Žopy,  je to velká událost.

 

 

V play off se dařilo celému týmu, nejvíc však vyčníval  Sovadina Petr mladší, Nedbal Jan, Sadil René a také jak jsem již zmínil brankář Patrik Kotas,který  podával nadstandardní výkony . Všichni v týmu tahali za jeden provaz,což nás nakonec dovedlo do vítězného konce.“

HC Žopy

 

 

img_3079.jpg

 

2.jpg