Jdi na obsah Jdi na menu
 


Hasičský bál - 19.2.2011 - SDH Žopy

Hasičský bál v Žopech

 


 

Hasičská veselice má v Žopech své stálé příznivce, hudební produkci v podání pana Cholasty, i tradiční dobroty. Letos tomu nebylo jinak. Sál staré školy se začal v sobotu 19. 2. návštěvníky bálu plnit ještě před dvacátou hodinou, ve kterou byl oficiálně zahájen. Dámy ve společenských šatech, pánové v oblecích, jak se sluší a patří. Dobrá nálada, jídlo, pití a bohatá tombola.

 

 

 

Losování tomboly mělo dvě části : „ Losovat skoro stovku cen najednou, by bylo vyčerpávající pro všechny, dáme to nadvakrát „ , rozhodl starosta dobrovolných hasičů v Žopech, pan Jaroslav Vašut.

  Lístky do tomboly byly prodány v pár okamžicích všechny, zvýšit šanci na svou výhru si chtěl každý. A nebyl snad pár, který by něco nevyhrál. Jeden si odnášel balík otopového dříví , druhý domácí medovník. Byli i tací, kteří si na přepravu velkého množství cen nachystali kolečko. 

Krásné na celé akci je, že část výtěžku  tomboly hasiči věnují klientům chráněného bydlení Naděje o.s. ve Zlíně.. Finanční dar bude použit na nákup sportovního vybavení pro tělesně a mentálně postižené sportovce.

  Dovolte mi prostřednictvím těchto řádků poděkovat desítkám firem a jednotlivcům, kteří poskytli  hasičům dar do tomboly, i návštěvníků bálu, za jejich účast a příjemnou atmosféru, kterou na bálu společně s pořadateli vytvořili..  

A za rok ? Na viděnou s vámi všemi.
 

 

Napsala : Zuzana Šlúchová, členka SDH Žopy

dsc02425-1.jpgdsc02445-1.jpgdsc02443-1.jpgdsc02449-1.jpg