Jdi na obsah Jdi na menu
 


Rozloučení s prázdninami 28.8.2010 - OV ŽOPY

Na ukončení prázdnin přichystal Osadní výbor v Žopích pro děti sportovně laděné odpoledne. Zapojily se i místní spolky, které měly možnost předvést alespoň část svých aktivit formou soutěží pro děti. A tak si poslední prázdninovou sobotu na areále děti vyzkoušely např. lákavou střelbu z paintballové pistole, na malou chvíli se stali mohly stát "hasičem" bojujícím s ohněm, projet obtížnou cyklodráhu , poprat se s neposedným pukem na ledě a na golfovém odpališti poslat míček do závratné dálky. Kdo všechny tyto úkoly splnil, mohl vyběhnout na malý "orientáček a tam se poprat s úkoly jako zdravověda, topografie aj. 
 
Zpestřením našeho odpoledne bylo předání Čestného uznání" města Holešov našemu kronikáři p,. Jindřichu Dovrtělovi přímo od starosty města Holešova p. Z. Janalíka.
Naším hostem celé sobotní odpoledne byly hendikepované děti a jejich maminky z klubu "Stůňata" Otrokovice. Přichystali si pro nás ukázku výcviku asistenčních psů, výstavku svých výrobků ale hlavně se naše děti mohly naučit a vyrobit dnes tak populární "Kofoláčky". Snad jim ten jejich "kofoláček" přinese hodně štěstí a úspěchů v novém školním roce.
Osadní výbor děkuje tímto všem žopským spolkům : CYKLO,Hasiči, HC- Hokej,Paintball a také Golfovému klubu Holešov za sponzorské dary a přípravu celé akce.

 

snimek-125.jpg

 

snimek-123.jpg

 

snimek-036.jpg

 

img-1593_560x420.jpg

 

snimek-025.jpg